LUNCH MENU

Special Lunch Service
~スペシャル ランチ サービス~

Special offer for Lunch only!
The value course dish including fish and meat.
ランチ限定!お魚料理とお肉料理を贅沢に・・・
お得なサービスコース
Salade à la maison (Assorted appetizer and salad)
サラダと前菜の盛り合わせ
Soupe du jour (Soup of the season)
季節のスープ
Plats du Poisson recommands (Fish dish of the day)
本日のお魚料理
Plats du Viande recommands (Meat dish of the day)
本日のお肉料理
又は
黒毛和牛 フィレ肉 変更 +¥2,200(60g)
黒毛和牛 フィレ肉 変更 +¥3,300(80g)
Dessert recommands ( "le. Mas" special dessert)
ル・マ特製デザート
Pain a la maison (Homemade bread)
自家製パン
 Café ou The (Coffee or Tea)
コーヒー又は紅茶

¥4,180(税込)

※その日の仕入れ状況により内容が変更になる場合がございます.

LUNCH MENU

Le・Mas Lunch
~ル・マ ランチ~

Salade à la maison (Assorted appetizer and salad)
サラダと前菜の盛り合わせ
Soupe du jour (Soup of the season)
季節のスープ
Plats du Poisson recommands (Fish dish of the day)
本日のお魚料理
または
Plats du Viande recommands (Meat dish of the day)
本日のお肉料理
Dessert recommands ( "le. Mas" special dessert)
ル・マ特製デザート
Pain a la maison (Homemade bread)
自家製パン
 Café ou The (Coffee or Tea)
コーヒー又は紅茶

¥3,080(税込)

※その日の仕入れ状況により内容が変更になる場合がございます。

LUNCH MENU

Steak Lunch
~ステーキ ランチ~

Recommended when you carve for meat.
~お肉を「食べたい!!」と思った時にお奨めです~

Salade à la maison (Assorted appetizer and salad)
サラダと前菜の盛り合わせ
Soupe du jour (Soup of the season)
季節のスープ
Plats du Viande recommandes (Beef fillet steak)
黒毛和牛フィレ肉のステーキ
80g 又は 120g
Dessert recommands ( "le. Mas" special dessert)
ル・マ特製デザート
Pain a la maison (Homemade bread)
自家製パン
 Café ou The (Coffee or Tea)
コーヒー又は紅茶

80g ¥5,280  
120g ¥7,480

※その日の仕入れ状況により内容が変更になる場合がございます.

LUNCH MENU

Wagyu Steak Lunch
~和牛ステーキ ランチ~

Recommended when you carve for meat.
~お肉を「食べたい!!」と思った時にお奨めです~

Salade à la maison (Assorted appetizer and salad)
サラダと前菜の盛り合わせ
Soupe du jour (Soup of the season)
季節のスープ
Plats du Viande recommandes (Wagyu fillet steak)
黒毛和牛フィレ肉のステーキ
Dessert recommands ( "le. Mas" special dessert)
ル・マ特製デザート
Pain a la maison (Homemade bread)
自家製パン
 Café ou The (Coffee or Tea)
コーヒー又は紅茶

¥7,480(税込)

※その日の仕入れ状況により内容が変更になる場合がございます.

DINNER MENU

Best selection of Black-haired
Wagyu course【DINER】
~「特選・黒毛和牛コース」ディナー~


Amuse-bouche (Amuse-bouche of the day)
本日のアミューズ
Hors-d'oeurvre du jour (Fresh fish appetizer of the day)
本日鮮魚のオードブル
Soupe du jour (Soup of the day)
本日のスープ
Plats du Viande recommandes
(Best selection of Black-haired Wagyu fillet steak with Madeira sauce)
特選黒毛和牛フィレ肉のステーキ マデラワインソース
Dessert recommands (Recommended cake and sorbet)
本日お奨めのガトーとソルベ
Pain a la mason (Fresh bread)
焼き立てパン
 Café ou The (Coffee or Tea)
コーヒー・紅茶

¥8,250(税込)

※その日の仕入れ状況により内容が変更になる場合がございます.

DINNER MENU

Gourmand Diner A
スペシャルディナー Aコース

Amuse-bouche(Amuse-bouche of the day)
一皿目のオードブル
Hors-d'oeurvre du jour(Abalone appetizer in Chef's style)
二皿目のオードブル
Soupe du jour(Soup of the day)
本日のスープ
Plats du Poisson recommends(Canadian fresh lobster in "le.Mrs" style)
本日のお任せお魚料理
Granité du jour(Granita)
お口直しのシャーベット
Plats du Viande recommandes
(Best Selection of Black-haired Wagyu tournedos Rossini
【steak with sautéed foie gras】)
特選黒毛和牛フィレ肉のステーキ
Dessert recommends(Recommended cake and sorbet)
本日お奨めのガトーとソルベ
Pain a la maison(Homemade bread)
自家製パン
 Café ou The(Coffee or Tea)
コーヒー又は紅茶

¥11,550(税込)
※その日の仕入れ状況により内容が変更になる場合がございます.

Gourmand Diner B
スペシャルディナー Bコース

Amuse-bouche(Amuse-bouche of the day)
瀬戸内黒アワビを使った一皿目のオードブル
Hors-d'oeurvre du jour(Abalone appetizer in Chef's style)
本日のお勧め 二皿目のオードブル
Soupe du jour (Soup of the day)
本日のスープ
Plats du Poisson recommends(Canadian fresh lobster in "le.Mrs" style)
カナダ産活けオマール海老 ル・マ スタイル
または
本日のお任せお魚料理
Granité du jour(Granita)
お口直しのグラニテ
Plats du Viande recommandes
(Best Selection of Black-haired Wagyu tournedos Rossini
【steak with sautéed foie gras】)
特選黒毛和牛フィレ肉のステーキ【ロッシーニ風】
フォアグラのソテー添え
Dessert recommends(Recommended cake and sorbet)
本日お奨めのガトーとソルベ
Pain a la maison(Homemade bread)
自家製パン
 Café ou The(Coffee or Tea)
コーヒー・紅茶

¥14,300
※その日の仕入れ状況により内容が変更になる場合がございます.

DINNER MENU

Chef Degustation
シェフのおまかせコース

Amuse-bouche(Amuse-bouche of the day)
本日のアミューズ
Hors-d'oeurvre du jour(Special appetizer in " le.Mas" style)
フランス産フォアグラのソテー
または
海の幸のお任せオードブル
Soupe du jour(Soup of the day)
本日のスープ
Plats du Poisson recommandes (Fresh fish dish in Chef's style)
その日仕入れた鮮魚Chefスタイル
Granité du jour(Granita)
お口直しのシャーベット
Plats du Viande recommandes
(Best selection of Black-haired Wagyu fillet steak with Madeira sauce)
特選黒毛和牛フィレ肉のステーキ マデラワインソース
Dessert recommends(Recommended cake and sorbet)
本日お奨めのガトーとソルベ
Pain a la maison(Homemade bread)
自家製パン
 Café ou The(Coffee or Tea)
コーヒー又は紅茶

¥9,350(税込)

※その日の仕入れ状況により内容が変更になる場合がございます.

DINNER MENU

Latelier Diner
ラトリエ ディナー

Amuse-bouche (Amuse-bouche of the day)
本日のアミューズ
Hors-d'oeurvre du jour (Appetizer of the day)
本日のオードブル
Soupe du jour (Soup of the day)
本日のスープ
Plats du Viande recommends (Meat dish of the day)
本日のお肉料理
Dessert recommends (Recommended cake and sorbet)
本日お奨めのガトーとソルベ
Pain a la maison (Homemade bread)
自家製パン
 Café ou The (Coffee or Tea)
コーヒー・紅茶

¥5,500(税込)
※その日の仕入れ状況により内容が変更になる場合がございます。

LUNCH MENU

DINNER MENU